Velkommen til FIRST® LEGO® League

- en spennende kunnskaps- og teknologiturnering for barn og unge (10-16 år)

Lag: Geeks of Norway

Lag: Geeks of Norway

It`s the final countdown (du dudududu dududududu dudududu)

Skandinavisk finale. Det vi i elleve uker har jobbet intenst frem mot. Et døgn igjen. 24 timer. Disse siste dagene har vært ekstremt travle og vi har kjørt robot, øvd inn presentasjoner, bygget, forbedret, spist, brainstormet og programmert. Disse dagene har vært de travleste, men også kanskje noen av de beste. Vi har jobbet med dette som vi er så glade i, frem mot noe vi har gledet oss utrolig til. Skandinavisk finale.


I går fikk vi besøk av radio på skolen der vi er. Det ble live-sending direkte fra robotbordet vårt. Det var spennende og kjempegøy!


Så, i dag morges, fredag morgen måtte vi stå opp gryyytidlig, vi skulle nemlig inn til Oslo for å være med på God Morgen Norge! Live TV sending, der vi fikk presentert forskningen vår, roboten vår og laget vårt. Utrolig morsomt å få være med på det!


Det vi har jobbet mot er like rundt hjørnet og etter skolen blir det ett kjapt siste møte, der vi skal ta noen robotvideoer og lagbilder før vi setter av gårde til Fornebu. Vi vil ønske alle lag lykke til i morgen, og husk å ha det gøy, det skal i hvert fall vi!


logologologo
logologologo